>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гармаш у Донецьк не їде

Уболівальники «Шахтаря» можуть не хвилюватися. Дискваліфікація півзахисника киян расспространілась і на кубковий матч.

Гармаш у Донецьк не їде
Фото: donbass.ua

13 вересня відбулося перше засідання новообраного складу Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, на якому, крім іншого, були розглянуті спірні епізоди 8-го туру Прем'єр-ліги.

Так, львівські "Карпати" оскаржили рішення арбітра Сергія Бойка, який видалив Олександра Касьяна в матчі з донецьким "Металургом". У КДК ФФУ "криміналу" в діях рефері не знайшли і червону картку не скасували. А Касьяна "за небезпечний напад на суперника з ризиком нанесення травми" на два матчі дискваліфіковано.

Як вже повідомляли раніше, Дениса Гармаша за образливі жести на адресу вболівальників донецького "Шахтаря" було дискваліфіковано на три матчі. Однак інформація про те, що гравець "Динамо" зможе ще раз вийти на поле "Донбас Арени" в кубковому матчі, не відповідає дійсності - рішення КДК ФФУ поширюються на всі внутрішні змагання.

"За образливі жести на адресу глядачів у 8-му турі чемпіонату України відсторонити футболіста команди "Динамо" (Київ) Гармаша Д. на три матчі в змаганнях під егідою ФФУ (9 і 10 тури чемпіонату України, 1/16 фіналу Кубка України)", - таке формулювання рішення КДК наводить офіційний сайт ФФУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram