>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кріштіану Роналду нещасливий у Мадриді

У знаменитостей свої чудасії. Роналду готується проміняти Мадрид на Махачкалу.

Кріштіану Роналду нещасливий у Мадриді
Фото: soccerblonde.com

Вся ця буча розгорілася в суботу після того, як Кріштіану відмовився святкувати два голи, які привели португальця до позначки 150 забитих м'ячів у 149 іграх за "вершкових".

"Я не святкую голи, коли мені сумно. Люди, що працюють в клубі, знають, про що я говорю", - зізнався португалець після матчу.

Як повідомляє провідне іспанське видання AS, Роналду попросив Флорентіно Переса, а також виконавчого директора Хосе Анхеля Санчеса виставити його на трансфер. Сталося це в суботу, під час презентації Майкла Ессьєна.

Журналісти впевнені, що причиною такого прохання стали погані відносини Кріштіану з одноклубниками. Зокрема, Роналду посварився з бразильцем Марсело і земляком Коентрау.

Однак існує й інша версія такої поведінки португальця. Португалець просто шантажує клуб, намагаючись "вибити" для себе новий контракт (нинішній діє до 2015 року). Бос "галактікос" Флорентіно Перес на пропозицію своїй найяскравішій "зірці" відповів відмовою. Як результат, за прогнозами іспанських ЗМІ, Роналду вже сьогодні може залишити Мадрид, тому що Перес не має наміру тримати у себе в клубі гравця, який чимось не задоволений. А виходячи з того, що в більшості європейських країн трансферне "вікно" вже закрилося, то варіантів продовження кар'єри у португальця не багато. Або Франція ("ПСЖ"), або Росія ("Анжи"). Або третій варіант. Найоптимальніший - залишитися в "Реалі".

Нещодавно Флорентіно Перес заявив, що трансферна вартість Роналду становить 100 млн. євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram