>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Тернополі визначили призерів Чемпіонату світу з водно-моторного спорту

У Федерації задоволені рівнем проведення змагань.

У Тернополі визначили призерів Чемпіонату світу з водно-моторного спорту
Фото: isport.ua

На Тернопільському озері завершилися перегони, які визначили призерів чемпіонату світу з водно-моторних видів спорту.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської міськради.

Перше місце посів росіянин Артем Нікітін, на другу сходинку п'єдесталу пошани зійшов інший представник Росії - Владислав Пікоткін. Естонець Пауль Зуєнко отримав "бронзу".

За словами президента Федерації водно-моторного спорту України Віктора Шемчука, українські спортсмени в цьому класі ніколи не займали позицію, вищу за 12 місце. Тому 7 місце Анастасії Лисенко - це значне досягнення.

Традиційно в Тернополі в рамках чемпіонату проходять змагання на Кубок міського голови. Цього року в них узяли участь сім найсильніших спортсменів. Перегони на Кубок мера Тернополя відбулися в класі T550: VI місце - Олександр Федоренко (Україна), V - Артем Черенков (Росія), IV - Ігор Шилов (Росія), III - Яніс Заречневс (Латвія), II - Андрій Лисенко (Україна) , I - Олексій Бичков (Росія).

Оцінюючи рівень проведення змагань на "відмінно", президент Федерації водно-моторних видів спорту України Віктор Шемчук зазначив, що в Тернополі - якісна, професійна інфраструктура. За його словами, наступного року в Києві можна буде провести два такі масштабні заходи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram