>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Медаліст Олімпіади Шелестюк віддав дорогу машину своєму тренеру

Боксер Тарас Шелестюк продемонстрував, що в житті завжди є місце для порядності та подяки.

Медаліст Олімпіади Шелестюк віддав дорогу машину своєму тренеру
Фото: xpress.sumy.ua

Нагадаємо, на минулій Олімпіаді-2012 Шелестюк став бронзовим призером, а наша збірна виграла дві золоті, срібну та дві бронзові нагороди.

Після цього профільна федерація вирішила віддячити всім боксерам-медалістам (а також чемпіону світу-2011 Євгену Хітрову, який пав жертвою суддівської непорядності) автомобілями Volvo S вартістю близько $50 тис.

І Шелестюк, який нещодавно також став володарем Skoda Super B, не довго думаючи, віддав подарунок Федерації своєму тренеру Володимиру Винникову.

"У тренера була Audi. Ми на ній стільки проїхали. Але минулого року сталася неприємність: тренер потрапив в аварію. Не стало машини, взагалі. Ось я і вирішив віддати йому Volvo - це ж найбезпечніша машина", - пояснює Тарас.

Додамо, що брати Шелестюки (у Тараса також є молодший брат Богдан) називають Винникова своїм другим батьком. Адже саме Володимир свого часу переконав Шелестюка-старшого переїхати з рідної Макіївки в Суми, де його кар'єра стрімко пішла вгору.

Тарас також не погодився з поширеною думкою, що його поразка в півфіналі від британця Еванса, за великим рахунком, була справедливою.

"Я потім переглядав бій і нарахував десь 5-6 ударів на свою користь. І не забувайте: у нас же працює внутрішній лічильник, і під час бою я розумів, що веду у рахунку. Я ж бачу свої попадання, чисті попадання, зауважте. Судді мене здивували вже за підсумками першого раунду, коли дали рахунок 1:4. Я думаю, тут навіть не британця вели у фінал, а розчищали шлях перед казахським боксером", - зазначив Шелестюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram