>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Фейєноорд" - "Динамо": анонс матчу

Сьогодні ввечері "Динамо" спробує пробитися в заключний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Фейєноорд" - "Динамо": анонс матчу

Вівторок, Роттердам, стадіон "Де Куйп", 21:00, арбітр Антоні Гаутам (Франція).

Пряма трансляція - на 2+2.

Більшість нових гравців Динамо орієнтовані на атаку, однак пригадуючи останній сезон киян у єврокубках, можна припустити, що в Роттердамі команда не покаже надто атакувальної гри.

Юрій Сьомін узяв до Голландії 22 гравців, проте це зумовлено радше завчасним приїздом команди, щоб гравці не вибивалися із тренувального процесу. Найімовірніше, склад буде або дуже схожим на той, що грав у першому матчі, або зовсім ідентичним. Далі поза складом кращий наразі захисник команди Хачериді, і в центрі оборони зіграє зв'язка Михалик - Бетао. У Києві на лівому фланзі оборони відіграв Попов. Оскільки Тайво на цей раунд турніру не заявлено, а Гусєв - занадто ризикований варіант для лівого захисника у виїзному матчі, знову слід чекати на македонця.

До речі, є питання про Гусєва. Він відмінно увійшов у гру з "Фейєноордом", але абсолютно не проявив себе в першому таймі проти "Кривбасу". Тож тут Сьоміну доведеться подумати. Напевно, Гусєв змагатиметься за місце в основі з Кранчаром, який також не вирізняється стабільністю на початку сезону. А ось Нінковича слід очікувати з перших хвилин, його грою Сьомін залишився задоволений. Хоча, може, в цій суперечці переможе і третій центральний хавбек Гармаш чи навіть Аруна.

Для "Фейєноорда" головною новиною стало відновлення після ушкоджень Янмаата і Класі. Вони обоє готові грати і, напевно, вийдуть із перших хвилин. Узагалі, від Рональда Кумана не випадає сподіватися великої кількості змін у складі.

"Фейєноорд" (орієнтовний склад): Мюльдер - Янмаат, де Врей, Мартінс Інді, Нелом - Леєрдам, Класі, Вермер, Іммерс - Сіссе, Схакен

"Динамо" (орієнтовний склад): Коваль - Данило Сілва, Михалик, Бетао, Попов - Вукоєвич, Велозу - Ярмоленко, Кранчар, Нінкович - Ідейє

Травмовані: Шовковський, Леандро Алмейда, Кравець (усі - "Динамо")

Дискваліфіковані: Хачериді ("Динамо")

Слова

Юрій Сьомін, наставник "Динамо":

"У Києві нам було дуже важко, адже ця команда добре підготовлена тактично. З приводу завтрашнього матчу: ми починаємо з рахунку 0:0. Шанси як були 50:50, так і залишилися. Маємо дуже серйозний, важкий матч".

Тарас Михалик, захисник "Динамо":

"Налаштовуємося тільки на перемогу. Будемо намагатися не грати на утримання. Рахунок 0:0, будемо виходити і грати тільки на перемогу".

Рональд Куман, наставник "Фейєноорда":

"У Києві ми поступилися у функціональній готовності, відігравши на рівні не більш ніж годину. До того ж, маючи у складі багато молодих гравців, ми помітно поступаємося суперникові в досвіді. Утім, ми не здаємося. Уболівальники можуть нам допомогти відіграти один гол. Усе не так уже й зле".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram