>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сьогодні в Лондоні розіграють 25 комплектів медалей

Українці візьмуть участь у розіграші 7 комплектів нагород.

Сьогодні в Лондоні розіграють 25 комплектів медалей
Фото: EPA/UPG

Восьмий день ХХХ Олімпіади в Лондоні визначить переможців і призерів Ігор-2012 у 25 видах олімпійської програми. Українці візьмуть участь у розіграші 7 комплектів нагород.

За медалі можуть поборотися представники кульової стрільби Дар'я Тихова, Дар'я Шаріпова (обидві - малокаліберна гвинтівка, 50 метрів із трьох положень); фехтувальниці Яна Шемякіна, Олена Кривицька, Ксенія Пантелєєва, Анфіса Почкалова - в командному турнірі шпажисток; легкоатлети Руслан Дмитренко, Назар Коваленко, Іван Лосєв - у спортивній ходьбі на 20 км, Наталія Добринська, Людмила Йосипенко, Ганна Мельниченко - в семиборстві, Микола Лабовський - в бігу на 10 000 метрів; Марина Кийко - в стрибках на батуті; Леся Калитовська, Світлана Галюк, Єлизавета Бочкорева - в командному перс'юті на велотреку.

Не буде українців у змаганнях із бадмінтону, метання диска (жінки), в стрибках у довжину (чоловіки), плаванні на 50 метрів вільним стилем (жінки) і в плаванні на 1500 метрів вільним стилем (чоловіки).

Нагадаємо, за сім днів у британській столиці розіграно вже 113 з 302-х комплектів олімпійських медалей. Усі переможці і призери Ігор-2012 визначаться до 12 серпня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram