>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Платіні висловив вдячність Колеснікову за Євро-2012

Президент УЄФА впевнений: єврочемпіонат мав приголомшливий успіх на всіх рівнях

Платіні висловив вдячність Колеснікову за Євро-2012
Фото: EPA/UPG

Президент УЄФА та Виконавчий комітет Союзу подякували віце-прем'єр-міністру Борису Колеснікову за бездоганну організацію Євро-2012 в Україні.

Про це йдеться в листі-подяці на ім'я віце-прем'єра.

"Євро мав приголомшливий успіх на всіх рівнях. Будучи віце-прем'єр-міністром, Ви зіграли вирішальну роль у тому, щоб матчі в Україні пройшли за високими стандартами. Я дуже вам вдячний за вашу цінну підтримку під час підготовки", - дякує президент УЄФА.

Мішель Платіні також попросив передати щиру подяку Національному агентству з підготовки до Євро, яке відіграло важливу роль - на урядовому рівні - для забезпечення успішного проведення турніру, а також організації системи заходів безпеки і необхідної інфраструктури для чемпіонату Євро-2012.

"Сподіваюся, що чемпіонат Євро-2012 в Україні залишиться важливою подією в пам'яті українців і буде надихати майбутні покоління розвивати спорт і пропагувати цінності, які приніс Євро. Хочу ще раз Вам подякувати за цю прекрасну організацію і запевнити Вас, пане віце-прем'єр-міністр, у своїй високій повазі", - йдеться в листі від УЄФА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram