>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Алієв: в Україні не залишуся

Гравець, виставлений "Динамо" на трансфер, тренується з другою командою.

Алієв: в Україні не залишуся
Дружбе между Палычем и Алиевым пришел конец

Олександр Алієв розповів про те, як він дізнався новину про своє виставлення на трансфер, уточнивши, що залишатися в Україні у нього бажання немає: "Я дізнався про це з інтернету. Хоча про те, що я не поїду на збір з "Динамо", дізнався ще в неділю. Мені зателефонував начальник команди і повідомив, що мене немає в списках. Після чого я зв'язався з Ігорем Суркісом і уточнив, коли повинен прибути в розташування клубу. Він мені і сказав, що з 28 червня мені треба тренуватися з молодіжною командою. Більше Ігор Михайлович нічого не говорив, та я й не питав".

Над питанням працевлаштування гравця працює його агент. "І тепер, якщо кудись переходити, то в команду з іншої країни... В Україні не залишуся", - сказав Алієв.

Ситуацію з Алієвим прокоментував спортивний директор клубу Олексій Михайличенко. "Щось з приводу його майбутнього можна буде сказати, коли нам надійдуть конкретні пропозиції. Все відбулося дуже швидко, тому зараз говорити про інтерес до Олександра як з країн СНД, так і з Європи зарано", - цитує Михайличенка sportdaily.ru.

А от як все пояснив наставник "Динамо" Юрій Сьомін, фаворитом якого Алієв до нещодавнього часу був: "Не потрібно шукати тут ніякого підґрунтя. У кінцівці минулого сезону Алієв вибув з обойми гравців стартового складу. Футболіста з таким досвідом і рівнем ми не маємо права тримати на лавці запасних. Тим більше, на цю ж позицію у нас придбано Ніко Кранчара".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram