>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Іспанія - Ірландія: Напередодні

Четвер, Ґданськ, стадіон PGE, 21:45, арбітр Педру Проєнса (Португалія).

Пряма трансляція на ТРК "Україна" і ТК "Футбол".

Іспанія - Ірландія: Напередодні
Сборная Ирландии во время тренировки в польской Гдыне
Фото: EPA/UPG

Прогнозувати характер цього поєдинку - просте завдання. Домогтися позитивного результату в матчі проти Іспанії ірландці можуть виключно завдяки надійній обороні. Тобто Іспанія буде довго тримати м'яч, а Ірландія всією командою стоятиме біля свого штрафного і чекатиме на контратаки.

Вісенте дель Боске у першому турі здивував складом без нападників. І хоча гостроти на завершальній стадії атак його команді часом не вистачало, все вирішив гол Фабрегаса, який грав номінально на позиції центрального нападника. Удар він зробив із пасу помічників - Іньєсти і Сілви. Сеск мав деякі проблеми зі здоров'ям, проте до матчу він повинен відновитися. У такому разі склад не зазнає змін зовсім.

У Ірландії, незважаючи на поразку, кардинальних змін у складі також не очікується. Хіба на вістрі атаки Дойла замінить більш працездатний Волтерс, що важливо, адже йому часто доведеться грати самому проти оборони суперника. Інших змін бути не повинно, основа в ірландців сувора.

Іспанія (орієнтовний склад): Касільяс - Арбелоа, Піке, Серхіо Рамос, Альба - Хаві, Бускетс, Хабі Алонсо - Сілва, Фабрегас, Іньєста

Ірландія (орієнтовний склад): Гівен - О'Ші, Данн, Сент-Леджер, Ворд - Дафф, Ендрюс, Вілан, Макгіді - Кін, Волтерс

Травмовані: немає

Під питанням: Фабрегас (Іспанія)

Дискваліфіковані: немає

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram