>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Києві під час Євро запланували низку спортивних заходів

Столична влада озвучила час і місце їх проведення.

У Києві під час Євро запланували низку спортивних заходів
Фото: EPA/UPG

У Києві під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу у столиці відбудеться ще 16 заходів з інших видів спорту, серед яких міжнародні, всеукраїнські, міські відкриті турніри, змагання та фестивалі.

Як повідомили в прес-службі КМДА, з 11 до 13 червня на Русанівському каналі відбудеться Відкритий чемпіонат міста з риболовного спорту.

З 14 до 16 червня на Оболонській набережній відбудеться міський чемпіонат з вітрильного спорту.

Окрім того, в Гідропарку на баскетбольному майданчику "Пляж Венеція" з 15 до 30 червня відбудеться відкритий міський турнір з баскетболу серед чоловіків на Кубок Корбана.

В центрі науково-технічної творчості молоді "Сфера" з 16 до 20 червня пройде відкритий чемпіонат міста з автомодельного спорту.

Окрім того, 16 червня в парку Дружби народів розпочнеться фестиваль екстремальних видів спорту "Екстрім-фест 2012". Команди-учасниці змагатимуться з вейкбордингу, воднолижного спорту, паркуру, петанку, пейнтболу, міні-гольфу, настільного тенісу, хокею, пляжного волейболу, футболу, памп-треку, футволею, авіамодельного спорту, боулдерінгу, слеклайну та інших екстремальних видів спорту. Фестиваль триватиме до 2 вересня.

29 і 30 червня в парку Дружби народів відбудеться чемпіонат міста з пляжного волейболу серед юнаків.

Крім того, на Набережному шосе біля станції метро "Дніпро" і в селищі Пирогово з 30 червня до 2 липня проходитиме відкритий чемпіонат міста з автомобільного спорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram