ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві знову замінували велику кількість об'єктів (оновлено)

Анонімні повідомлення надійшли в ТРЦ, супермаркети, пологові будинки і ВНЗ.

У Києві знову замінували велику кількість об'єктів (оновлено)
Фото: Сергей Нужненко

Київ укотре накрила хвиля повідомлень про замінування.

Про це повідомляють ЗМІ.

Як передає "Київ Оперативний", цього разу заміновано торгово-розважальні центри SkyMall, "Глобус", "Україна", Lavina, "Гуллівер", Арт-Мол, "Проспект", "Район", "Караван", "Магеллан", "Квадрат Нео", "Ретровіль", "Метрополіс"; продуктові супермаркети "Ашан", АТБ, "Сільпо", Терра, ІКЕА, "Епіцентр".

Також надійшли анонімні повідомлення про мінування всіх пологових будинків і кількох вищих навчальних закладів.

Зокрема, невідомі повідомили про замінування всіх корпусів Національного університету імені Тараса Шевченка, в якому сьогодні проходять іспити. На контрольні також не потрапили студенти-магістри історичного факультету, оскільки доступ у приміщення перекрито. У декого іспити приймали просто на вулиці поруч з університетом (червоний корпус). На факультетах, розташованих на ВДНГ, іспити сьогодні скасували.

Під хвилю мінувань потрапив і Київський національний університет технологій і дизайну, де також проходять іспити.

Оновлення. У Київському пологовому будинку №1 розповіли, що їхній заклад не отримував анонімних дзвінків і евакуації не проводив.

У пологовому будинку №7 теж не отримували інформації про мінування. "Перинатальний центр працює у штатному режимі", - розповіла диспетчер у коментарі LB.ua.

Нагадаємо, 17 червня невідомі повідомили про замінування низки об'єктів у Києві. Вранці надійшов анонімний дзвінок про замінування станції метро "Олімпійська", після чого станцію закрили на вхід і вихід. Потім після схожих повідомлень закривали ще кілька станцій.

10 червня через повідомлення про мінування в Києві закривали станції "Печерська", "Олімпійська", "Теремки", "Театральна" і "Золоті ворота". Загалом того дня в Національну поліцію надійшли 37 неправдивих повідомлень про замінування 337 об'єктів у різних містах України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram