ГоловнаСуспільствоЖиття

Миколаївський суд звільнив з-під варти підозрюваних у вбивстві екс-начальника митниці

Засідання відбувалося в закритому режимі.

Миколаївський суд звільнив з-під варти підозрюваних у вбивстві екс-начальника митниці
Экс-начальник николаевской таможни Артур Поляков
Фото: novosti-n.org

Центральний районний суд Миколаєва звільнив з-під варти двох підозрюваних у вбивстві екс-начальника Миколаївської митниці Артура Полякова - Олександра Чайку й Олександра Фільцева. Рішення ухвалив суддя В'ячеслав Кузьменко, засідання проходило в закритому режимі. Про це повідомляє місцеве видання "Новини Миколаєва" з посиланням на власні джерела в прокуратурі.

Видання уточнює, що прокуратура клопотала про продовження утримання під вартою, але суддя ці клопотання відхилив, оскільки вони були прострочені.

Інформацію про звільнення підозрюваних підтвердила і прес-секретар прокуратури Валерія Власова, пише "РБК-Україна".

"Так, я підтверджую, що з-під варти відпустили підозрюваних. Засідання проходило в закритому режимі. З приводу апеляції не знаю. Я не знаю, оскільки мені ще процесуальний керівник не передавав інформації, він не відповідає. У мене поки що немає інформації", - сказала Власова.

Нагадаємо, у квітні 2018 року поліція затримала двох підозрюваних у вбивстві. Правоохоронці з'ясували, що перед зникненням чоловік поїхав на зустріч з колишнім компаньйоном, який нібито мав повернути борг у розмірі 50 000 євро. Затримані дали свідчення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram