ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція опублікувала карту доріг, перекритих через негоду (оновлено)

Рух транспорту обмежено через снігові замети та ожеледицю.

Міжміські траси, перекриті через снігопад
Фото: facebook/mvs.gov.ua
Міжміські траси, перекриті через снігопад

На 12:00 26 грудня через снігопад в Україні заблоковано рух трасами державного значення в низці областей. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

На карті позначена актуальна інформація про обмеження руху на дорогах державного значення. Зокрема, заблоковані траси в Полтавській, Черкаській, Кіровоградській і частково в Дніпропетровській областях. Також повідомляють, що в Полтавській області в заторах застрягли близько тисячі автомобілів.

Фото: dsns.gov.ua

Фото: dsns.gov.ua

На 12:00 знеструмленим залишається 521 населений пункт, з них 42 знеструмлені частково.

Кількість населених пунктів, знеструмлених через негоду
Фото: faceboo/mvs.gov.ua
Кількість населених пунктів, знеструмлених через негоду

Оновлення. Станом на 17:00 в Полтавській області найбільш ускладнено рух на двох ділянках: в Глобинському районі між селами Липове та Іванівка (протяжністю близько 3 км) і на відрізку дороги М-03 Київ-Харків протяжністю близько 22 км між с. Красногорівка та с. Вишняки. Тут працюють близько 24 одиниці техніки та 44 співробітники ДержНС, обладнано пункти обігріву.

Розпорядженням штабу Укравтодору обмежено рух великовантажного і громадського транспорту в Кіровоградській, Полтавській і Черкаській областях. У Дніпропетровській області знято обмеження руху автомобільного транспорту.

З початку доби ДержНС відбуксирували понад 786 транспортних засобів, в яких було близько 1700 чоловік.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що в міжнародному аеропорту "Львів" через погіршення погодних умов скасовано деякі рейси. Зокрема, літак LOT Варшава-Львів сів у запасному аеропорту Варшави. Інший рейс LOT Львів-Варшава було скасовано. Водночас рейс UTN (маршрут Шарм-Ель-Шейх-Львів) через метеоумови сів в аеропорту в Борисполі.

Рятувальники попередили про погіршення погодних умов 26-27 грудня в більшості областей України.

Фото: dsns.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram