ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві згорів автомобіль відомого адвоката

Він захищає таких обвинувачених, як Рубан, перекладач Гройсмана і бразилець Лусваргі.

У Києві згорів автомобіль відомого адвоката
Фото: facebook.com/valadvocat

Київський адвокат Валентин Рибін заявив, що йому спалили автомобіль.

"Сьогодні, 24 грудня, адвокату Рибіну Валентину спалили автомобіль. У підземному паркінгу зберігався автомобіль. Там усе задимлено, зараз пожежники гаситимуть цю справу, і потім ми подивимося на наслідки цієї справи, як Валентина Рибіна намагаються видавити з низки гучних політичних справ", - йдеться у відео, оприлюдненому у фейсбуці Рибіна.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", Рибін захищає нині підозрюваного в діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, що перебуває під арештом, обвинуваченого в державній зраді колишнього перекладача прем'єр -міністра України Володимира Гройсмана Станіслава Єжова, обвинуваченого в участі в незаконних збройних формуваннях і терористичній організації на Донбасі громадянина Бразилії Рафаеля Маркуса Лусваргі й ряду інших.

Нагадаємо, що 27 лютого в центрі Києва у дворі одного з будинків на вулиці Омеляновича-Павленка (колишня Суворова) згорів автомобіль адвоката Віктора Петруненка.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram