ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві згорів автомобіль відомого адвоката

Двоє чоловіків кинули під Lexus пляшки із запалювальною сумішшю і втекли.

У Києві згорів автомобіль відомого адвоката
Фото: Андрей Шматов / kiev.informator.ua

У ніч на 27 лютого в центрі Києва у дворі одного з будинків на вулиці Омеляновича-Павленка (колишня Суворова) згорів автомобіль Lexus.

Прес-служба столичного управління ДСНС повідомила, що в результаті спалаху було пошкоджено двигун, капот, лобове скло, ліве переднє колесо автомобіля. Також частково постраждала фарба на розташованому поряд автомобілі Volvo.

Постраждалих немає. Причину виникнення пожежі встановлюють.

Видання "Інформатор" стверджує, що загоряння сталося в результаті підпалу. Нібито двоє чоловіків кинули під припаркований Lexus сумку і зникли. Після цього машина спалахнула. Сумка була наповнена пластиковими пляшками із запалювальною сумішшю.

Палаючу машину помітив охоронець автостоянки. Він намагався загасити пожежу вогнегасником, але це не дало ніяких результатів. Чоловік викликав рятувальників і патрульних.

За даними видання, машина належить адвокату Віктору Петруненку. Він свого часу захищав багатьох відомих осіб, у тому числі колишнього президента Леоніда Кучму, голову Державної фіскальної служби Романа Насірова, "діамантового прокурора" Олександра Корнійця, одеського бізнесмена Вадима Альперіна.

Петруненко стверджує, що підпал його Lexus - це попередження. За його словами, таким чином його намагаються залякати. Адвокат має намір просити у правоохоронців виділити йому охорону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram