ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві двірник підстрелив безхатченка, запідозривши його в крадіжці паперу

Між чоловіками виник конфлікт, який закінчився стріляниною.

У Києві двірник підстрелив безхатченка, запідозривши його в крадіжці паперу
Дворник выстрелил в бездомного, заподозрив его в краже
Фото: facebook.com/KyivOperativ

У Дарницькому районі Києва між місцевим двірником і двома безхатченками стався конфлікт біля пункту прийому вторсировини, який закінчився стріляниною.

Як повідомляє "Київ оперативний" у Фейсбуці, двірник, який працював у дворі одного з будинків на вулиці Анни Ахматової, запідозрив двох бездомних у крадіжці паперу.

"За попередньою інформацією, події розвивалися так: у пункт прийому вторинної сировини підійшли двоє бездомних (Сергій та Іван). За ними відразу підбіг двірник з сусіднього двору. Двірник сказав, що хлопці вкрали в нього папір. Чоловіки заперечували, почався скандал. Унаслідок скандалу двірник задув газовим балоном Івана. За Івана заступився його товариш, в якого двірник зробив два постріли з якогось пістолета. Один постріл у коліно, а інший - у голову. І хоча Сергій втратив багато крові, від госпіталізації він відмовився", - йдеться в повідомленні.

Того, хто стріляв, поки що не знайшли.

Нагадаємо, раніше біля Київського політехнічного інституту на вулиці Борщагівській між двома компаніями молодих людей сталася бійка, яка закінчилася стріляниною. В результаті було поранено трьох студентів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram