ГоловнаСуспільствоПодії

Пожежу на маслопереробному заводі під Одесою загасили тільки вранці

Постраждалих і загиблих немає, збитки оцінюють.

Рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій сьогодні вранці загасили пожежу, яка спалахнула напередодні на маслопереробному заводі "Дельта Вілмар" в Одеській області. В результаті пожежі постраждалих і загиблих немає, повідомляє ДСНС.

Вогонь локалізували ще близько опівночі 6 листопада, а ліквідувати пожежу вдалося лише до 7-ї години ранку середи. Пожежа отримала підвищену категорію складності, над її ліквідацією працювали 134 рятувальники та 24 одиниці техніки.

Займання почалося близько 20:00, персонал заводу оперативно евакуювали, також з цехів встигли прибрати ємності з горючими і вибухонебезпечними матеріалами (власне маслом і аміаком). Витоку небезпечних речовин не сталося.

У результаті пожежі будівля компресорної і цеху практично зруйновано, покрівля та металеві конструкції між поверхами обвалилися. Збитки оцінюють.

У структуру компанії ТОВ "Дельта Вільмар" входить два заводи: з переробки тропічних олій і з переробки олійних культур, а також комплекс із перевалки рослинних олій у порту "Південний". Усі підприємства розміщені в с. Нові Білярі, яке розташоване за 30 км від Одеси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram