ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 25 разів відкривали вогонь на Донбасі за добу

Двоє українських військових отримали поранення.

Бойовики 25 разів відкривали вогонь на Донбасі за добу
Фото: mignews.com.ua

За минулу добу, 6 жовтня, в районі проведення операції об'єднаних сил на Донбасі російські окупанти 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Водночас ворог шість разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це повідомили у штабі ООС.

"Противник вів прицільний вогонь зі ствольної артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Позиції Об'єднаних сил в районі Лебединського окупанти обстрілювали з артилерії калібру 122 мм і мінометів 82-го калібру. Також вогневого впливу з мінометів калібру 82 мм зазнали опорні пункти наших військ поблизу Луганського, Шум і Гнутового.

Захисники Травневого були обстріляні з мінометів 120-го калібру. По захисниках Кримського, Луганського та Гнутового також вівся вогонь з озброєння бойових машин піхоти.

Крім того, вчора вранці з території окупованого населеного пункту Заїченко артилерією калібру 122 мм було обстріляно ділянку місцевості в районі села Водяне на Приазов'ї.

Під час бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

За даними розвідки, протягом доби чотирьох окупантів знищено і вісьмох поранено.

Нагадаємо, за вчорашній день бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram