ГоловнаСуспільствоЖиття

Стан київського адвоката, пораненого під час пограбування, - тяжкий

Стан дружини і дитини потерпілого - травматичний.

Стан київського адвоката, пораненого під час пограбування, - тяжкий
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Стан пораненого під час розбійного нападу в Печерському районі Києва адвоката Андрія Буші - тяжкий, його дружини, судді Деснянського районного суду Києва Наталії Буші і дитина - травматичний. Про це повідомила прес-служба Деснянського районного суду Києва.

Колектив Деснянського районного суду Києва вважає, що подія вимагає негайної реакції від Вищої ради правосуддя і Ради суддів.

Нагадаємо, в неділю, 30 вересня, невідомий чоловік поранив поліцейського з вогнепальної зброї біля вулиці Лаврської в Печерському районі Києва. Поліцейські спробували наздогнати його, однак чоловік відкрив по них вогонь і втік з місця події.

Пізніше голова поліції Києва Андрій Крищенко повідомив, що патрульні їхали на виклик, отримавши повідомлення про невідомих осіб, які увірвалися в приватний будинок адвоката Буші з метою пограбування. Під час спроби затримання вони відкрили вогонь по поліції і застосували гранату. Поліцейські у відповідь також застосували табельну вогнепальну зброю і вбили одного з нападників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram