ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики під час обстрілу поранили мешканку Майорська

У неї дотичне кульове поранення голови.

Бойовики під час обстрілу поранили мешканку Майорська
Фото: facebook.com/pressjfo.news

На Донбасі під час обстрілу бойовиками Майорська 28 вересня місцева жителька отримала дотикове кульове поранення голови. Постраждала перебуває в лікарні. Про це повідомив Спільний центр з контролю і координації припинення вогню (СЦКК), повідомляє прес-центр штабу ООС.

"28 вересня 2018 близько 18:15 бойовики збройних формувань РФ здійснили обстріл Майорська із застосуванням стрілецької зброї. В результаті обстрілу на вулиці Кільцевій, 10б за місцем свого постійного проживання отримала дотичне кульове поранення голови місцева жителька. Постраждала перебуває в Бахмутській центральній районній лікарні", - йдеться в повідомленні.

Крім того, незаконні збройні формування відкривали вогонь по Новолуганську з артилерії калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм. Українська сторона СЦКК зафіксувала факти влучень боєприпасів в технічні споруди. В результаті обстрілу пошкоджено дах одного з приміщень для утримання тварин.

На місці обстрілу був виявлений один снаряд калібру 122 мм, що не розірвався, а також фрагменти мін калібру 120 мм.

Також 28 вересня прикордонники повідомили про обстріл населеного пункту Гнутове. На місці зафіксували дев'ять воронок від влучень снарядів калібру 122 мм, а також пошкодження від вибухів снарядів у повітрі.

Крім того, було виявлено місця влучень боєприпасів, що не вибухнули. На ділянці працюють сапери. Постраждалих серед цивільного населення немає.

Нагадаємо, вчора через обстріл бойовиків на Донбасі був поранений один український військовий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram