ГоловнаСуспільствоЖиття

Дружина Губарєва зникла, а його партію захопили, - журналіст Казанський

"У Донецьку сьогодні треш і чад. Що хотіли, те й отримали".

Дружина Губарєва зникла, а його партію захопили, - журналіст Казанський
Павел Губарев
Фото: http://lenta-ua.net/

В окупованому Донецьку викрадено дружину кандидата на посаду голови терористичної організації "ДНР" Павла Губарєва Катерину, а партію Губарєва рейдерськи захопило угруповання людей Дениса Пушиліна.

Про це повідомляє журналіст Денис Казанський.

"У Донецьку сьогодні треш і чад. Дружину Павла Губарєва викрали, вона не відповідає на дзвінки, швидше за все - заарештована. Партію "Вільний Донбас", яку очолювало сімейство Губарєвих, рейдерськи захоплено угрупованням людей Пушиліна. Сьогодні пройшов з'їзд цієї організації, на який людей Губарєва не допустили. Захоплено також підконтрольні Губарєвим ЗМІ. На з'їзді "Комуністичної партії ДНР", який проходив сьогодні, стався теракт. Поранено кількох осіб", - пише він у фейсбуці.

Фото: facebook.com/den.kazansky

"Особливо смішно читати зараз обурені пости прихильників Губарєва. Жучковський журиться, що влаштували Північну Корею в Донецьку. А чого засмучуватися? Адже саме цього зі самого початку і хотіли. Коли чотири роки вбивали і катували людей в підвалах, у тому і числі і своїх соратників, дурників, які повірили в Новоросію - це що було? Коли били дубцем, різали ножами в мирному місті прихильників України, це що було? Хіба не Північна Корея? Чомусь усі любителі сталінщини і чорносотенства завжди переконані, що репресувати, бити і саджати в тюрми будуть когось іншого, а не їх. Але ні. У тоталітарних утвореннях всі однаково безправні. Сьогодні ти лідер, а завтра ворог народу. Ось і з Пашею так.

Що хотіли, те й отримали. Рускій мір - він такий. Ну нічого, головне - не Європа", - додав Казанський.

За даними підконтрольних сепаратистам ЗМІ, під час вибуху на так званому з'їзді "Компартії "ДНР" постраждали четверо людей. Серед постраждалих від цього вибуху - якийсь Ігор Хакімзянов, який у 2014 році був головою "Міноборони ДНР" і який уже подав документи для участі у "виборах" 11 листопада на "посаду голови ДНР".

В угрупованні "ДНР" вважають, що кандидат на посаду голови "республіки" Ігор Хакімзянов інсценував замах на себе. Про це повідомляють Новости Донбасса з посиланням на сепаратистський сайт ДАН. Джерело видання в "правоохоронних органах" зазначає, що вибух був піар-ходом - для "збільшення популярності".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram