ГоловнаСуспільствоЖиття

Військовослужбовця оштрафували на 850 грн за крадіжку віскі Johnnie Walker із супермаркету

За два місяці до інциденту він підробив чужий паспорт.

Військовослужбовця оштрафували на 850 грн за крадіжку віскі Johnnie Walker із супермаркету
Фото: bereznyaki.org

Святошинський районний суд Києва визнав військовослужбовця винним у крадіжці віскі Johnnie Walker із супермаркету і оштрафував його на 850 гривень.

Про це йдеться у вироку, опублікованому в Єдиному держреєстрі судових рішень.

Як повідомляють, уродженець м. Малин Житомирської області, який перебував на військовій службі у Збройних Силах в Житомирському військовому інституті імені С.П. Королева, раніше несудимий, у березні намагався вкрасти алкоголь із супермаркету.

"23 березня приблизно о 14:35 він зайшов в гіпермаркет "Новус", розташований по вул. Святошинській, 3 в м. Києві... Переконавшись у тому, що за його діями ніхто з оточуючих не спостерігає, взяв з полиці пляшку віскі об'ємом 0,5 літра «Johnnie Walker BL.Lab.12p.», вартістю 540 гривень 83 коп. (без ПДВ), яку помістив у праву кишеню сірої кофти, в яку був одягнений", - йдеться в повідомленні.

Крім того, наголошують, що цей самий військовослужбовець 23 січня отримав у заставу під 300 доларів паспорт іншого громадянина і підробив його, вклеївши туди свою фотографію.

Нагадаємо, раніше Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області стягнув 3,9 млн гривень з колишнього військовослужбовця, який на Донбасі в стані алкогольного сп'яніння поїхав кататися на самохідній артилерійській установці (САУ) і пошкодив її.

Торік Верховна Рада ввела штрафи за вживання алкоголю в армії. За розпивання спиртного під час зборів військовозобов'язаним і резервістам загрожує до 2,5 тис. гривень штрафу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram