ГоловнаСуспільствоЖиття

Трьох підозрюваних у замаху на лідерів одеського "Народного Руху" заарештували на два місяці

Заарештовані - уродженець Херсона, одесит і житель Одеси родом з Житомирської області.

Трьох підозрюваних у замаху на лідерів одеського "Народного Руху" заарештували на два місяці
Фото: twitter.com/knyazevsergii

В Одесі суд взяв під варту трьох підозрюваних в замаху на вбивство лідерів одеської організації "Народного Руху України". Їхній автомобіль навмисне протаранили вантажівкою.

Як повідомила прокуратура Одеської області, рішення було прийнято в суботу, 25 серпня.

“Запобіжний захід зазначеним особам обрано без можливості внесення застави терміном на 60 діб", - зазначено в повідомленні.

У прокуратурі уточнили, що заарештовані - уродженець Херсона, одесит і житель Одеси родом з Житомирської області.

"Зараз правоохоронні органи працюють над встановленням і затриманням інших осіб, причетних до замаху на вбивство", - розповіли в прокуратурі.

Нагадаємо, 2 серпня в Одесі водій вантажівки ГАЗ скоїв навмисне зіткнення з автомобілем Toyota, в якому перебували лідери одеської організації "Народного Руху України" Михайло Кузаконь і Григорій Козьма.

Кузаконь на місці події повідомив журналістам, що раніше йому надходили погрози і він звертався в зв'язку з цим в поліцію. Він пов'язав подію зі своєю громадсько-політичною діяльністю. У свою чергу Козьма розповів, що після того, як вантажівка врізалася в його автомобіль, він вискочив з машини і відкрив стрілянину по нападниках з травматичної зброї, через що вони ретирувалися.

Поліція розслідувала цю подію як замах на вбивство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram