ГоловнаСуспільствоЖиття

Чоловік, який застрелив поліцейського в Харкові, був п'яний і діяв сам

У його крові виявлено більш ніж 2 проміле алкоголю.

Чоловік, який застрелив поліцейського в Харкові, був п'яний і діяв сам
Фото: hk.npu.gov.ua

У крові чоловіка, який стріляв уночі біля Харківської міськради, виявлено алкоголь, перевіряють версію про те, що це місцевий житель, 1959 року народження.

Про це повідомив начальник головного управління Нацполіції в Харківській області Олег Бех, передає "Інтерфакс-Україна".

"Попередньо в крові того, хто стріляв, виявлено понад 2 проміле алкоголю", - сказав він.

Особу злочинця поки що точно не встановлено, але поліція перевіряє версію про те, що це місцевий житель, 1959 р.н., який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідство впевнене, що нападник був один, спільників у нього не було.

Бех також повідомив, що на місці події знайдено два стартові пістолети, перероблені під бойові, і 26 гільз. Попередньо встановлено, що патрони Флобера, а також зроблені кустарним способом.

Заступник начальника Нацполіції області Сергій Чиж повідомив, що висунуто низку версій події: вбивство з хуліганських спонукань, убивство з особистої неприязні до міськради, керівництва міськради й охоронної структури, вбивство з бажання привернути увагу до своєї персони.

На цей момент вилучено записи з камер відеоспостереження в міськраді і прилеглих адмінбудівель та магазинів. До суду направлено клопотання про проведення більш ніж 30 експертиз.

Нагадаємо, вночі біля будівлі міської ради Харкова озброєний чоловік відкрив стрілянину, в результаті загинув 29-річний патрульний Дмитро Кириєнко й отримав поранення охоронець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram