ГоловнаСуспільствоПодії

Одна людина загинула, 7 травмувалися через зіткнення легковика з мікроавтобусом під Вінницею

Загиблий і постраждалі виявилися жителями Тернополя та Тернопільської області.

Одна людина загинула, 7 травмувалися через зіткнення легковика з мікроавтобусом під Вінницею

Під Вінницею в результаті зіткнення легковика з мікроавтобусом одна людина загинула, ще семеро отримали травми. Про це повідомили в Нацполіції області.

Інцидент трапився вранці 19 серпня.

"На об'їзній дорозі Вінниці відбулося зіткнення автомобіля Volkswagen Passat і мікроавтобуса FIAT Ducato. В результаті аварії загинув водій легкового автомобіля, сім чоловік, у тому числі 3-річна дитина, госпіталізовані", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що водій автомобіля Volkswagen Passat, який рухався в бік Вінниці, виїхав на зустрічну смугу, в результаті чого сталося зіткнення з мікроавтобусом.

В результаті ДТП водій легкового автомобіля, 33-річний житель Тернополя, загинув на місці події, його дружина і 3-річна дочка госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості.

Крім того, за попередньою інформацією, в ДТП постраждали п'ятеро жителів Тернопільської області, які їхали в мікроавтобусі FIAT Ducato. У лікарню для огляду доставили трьох неповнолітніх з цього ж транспортного засобу.

За фактом ДТП порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Нагадаємо, раніше в Вінниці велосипедист вбив автомобіліста, який не поступився йому дорогою. Велосипедист вдарив автомобіліста, через що той впав і вдарився головою. Травма виявилася смертельною. Чоловікові загрожує до десяти років тюремного ув'язнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram