ГоловнаСуспільствоЖиття

Два КПВВ на кордоні з окупованим Кримом призупиняли роботу в неділю (оновлено)

"Чонгар" працював у штатному режимі

Два КПВВ на кордоні з окупованим Кримом призупиняли роботу в неділю (оновлено)
Фото: investigator.org.ua

На адміністративному кордоні з тимчасово окупованою територією Автономної республіки Крим сьогодні, 12 серпня, припинили роботу двох контрольних пунктів в'їзду-виїзду (КПВВ). Про це повідомляє у Facebook прес-служба Азово-Чорноморського регіонального управління ДПСУ.

"Сьогодні в контрольному пункті "Каланчак" фіксуються перебої в оформленні транспортних засобів через відновлення бази даних української митниці. Пішоходи водночас оформляються в установленому порядку", - зазначили у відомстві.

У регіональному управлінні ДПСУ зазначили, що проводять заходи з перескерування автомобілів на інші КПВВ.

"Водночас, за інформацією громадян, які прямували через КПВВ "Чаплинка", в так званому "пункті пропуску" окупантів немає електроживлення (резервні джерела також у них не працюють). Через таку ситуацію в окупантів ні транспортні засоби, ні пішоходи не пропускаються", - зазначили прикордонники.

КПВВ "Чонгар" працює в штатному режимі.

Оновлення. До на 17:30 КПВВ "Каланчак" перейшов на роботу в штатному режимі, а навпроти "Чаплинки" пропуску немає. Про це повідомили в прес-службі Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби.

Раніше повідомлялося, що через візити в окупований Крим за рік в Україну не пустили 1,5 тис. іноземців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram