ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львівській області співробітниця банку привласнила 4 млн гривень вкладників

Суд заарештував її з заставою більш ніж 6 млн гривень.

У Львівській області співробітниця банку привласнила 4 млн гривень вкладників
Фото: runews.su

У Львівській області суд заарештував керівницю районного відділення одного з банків, яка привласнила 4 млн гривень вкладників, із заставою в розмірі 6 млн 864,4 тис. гривень.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції.

Упродовж року 51-річна жінка отримала від клієнтів гроші для внесення їх на рахунок і укладення договорів банківського вкладу. Однак, коли клієнти звернулися в банк, виявили, що ніяких рахунків відкрито не було.

"Гроші на строкові вклади не надходили, оскільки жінка не вносила їх до каси банківської установи. Під час кримінального провадження оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції задокументували факти заволодіння коштами громадян. Зокрема, працівниця банку привласнила 75,4 тисячі доларів і 56,6 тисячі євро", - повідомили в поліції.

Згідно з курсом Нацбанку на час вчинення злочинів, сума становила 4 млн гривень. Були відкриті провадження за трьома статтями Кримінального кодексу: ч. 5 ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великому розмірі); ч. 4 ст. 190 (шахрайство); ч. 1 ст. 366 - службове підроблення.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на початку року прокуратура Києва повідомила про підозру колишньому директору філії банку, який привласнив 52 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram