ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові водій збив на "зебрі" чотирирічного хлопчика на велосипеді

Дитина перебуває в комі.

У Харкові водій іномарки збив чотирирічного хлопчика, який їхав на велосипеді.

Про це повідомила прес-служба поліції області у Фейсбуці.

Хлопчика з травмою голови госпіталізовано в Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги. Він перебуває в комі.

Фото: newsroom.kh.ua

"Аварія сталася на проспекті Тракторобудівників. За попередньою інформацією, водій автомобіля Skoda на пішохідному переході скоїв наїзд на дитину. За адресою працює слідчо-оперативна група. Обставини події встановлюють", - повідомили правоохоронці.

Як розповів місцевому виданню NewsRoom один з очевидців ДТП, на нерегульованому пішохідному переході хлопчик не зачекав на дорослих і вирвався вперед. На третій смузі його збив автомобіль Skoda Fabia, в якій перебували жінка і її неповнолітня дочка.

Фото: newsroom.kh.ua

"Гальмівний шлях машини починався практично перед "зеброю" і мав близько 15 метрів. За всіма підрахунками виходить, що вона їхала зі швидкістю не менш ніж 80, а то й усі 90 км на годину. Після ДТП водій поводилася нахабно, огризалася на зауваження очевидців і не намагалася допомогти потерпілому", - розповів свідок аварії.

Він також повідомив, що дитину забрала швидка у непритомному стані.

Нагадаємо, раніше в Обухівському районі Київської області в ДТП потрапила сім'я, батько загинув на місці, двоє дітей зараз у лікарні. За кермом автомобіля перебувала мати сімейства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram