ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Талаківку з артилерії

Усього за добу зафіксовано 27 обстрілів.

Бойовики обстріляли Талаківку з артилерії
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 27 разів відкривали вогонь по позиціях бійців Операції об'єднаних сил на Донбасі, в тому числі застосовуючи важке озброєння - у неділю ввечері з артилерії обстріляли Талаківку.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у Фейсбуці.

Найактивніші бойові дії тривали в районах Авдіївки, Новоторецького, Гнутового, Лебединського. Уточнюють, що бойовики 27 разів порушили режим припинення вогню, з них чотири рази відкривали вогонь з важкого озброєння - артилерії калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм і 82 мм.

"Окупанти продовжують грубо порушувати норми Міжнародного гуманітарного права. Учора ввечері, близько 21:00, з гармат калібру 152 мм був обстріляний населений пункт Талаківка. Терористи випустили по селищу міського типу не менше трьох снарядів. На щастя, постраждалих немає. Дані про руйнування уточнюються", - йдеться в повідомленні.

Втрат у складі Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, один бойовик загинув.

"За поточну добу, 4 червня, ситуація на лінії зіткнення залишається без змін. Близько 4:30 противник застосував 82-міліметрові міномети в районі населеного пункту Зайцеве і на такі провокаційні дії отримав адекватну відповідь", - зазначили в прес-центрі штабу.Нагадаємо, раніше бойовики знову обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію і околиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram