ГоловнаСуспільствоПодії

Через розбитий термометр на одній з дільниць в Одеській області призупинили вибори в ОТГ

Вранці на цій же дільниці шукали вибухівку.

Через розбитий термометр на одній з дільниць в Одеській області призупинили вибори в ОТГ

На одній з виборчих дільниць у Великомихайлівському районі Одеської області виявили розбитий термометр, в результаті чого доступ виборців на дільницю було тимчасово обмежено. Про це повідомляє Нацполіція області.

"На підлозі виборчої дільниці в с. Вишневе виявлено осколки скла від розбитого термометра. Співробітники поліції обстежили приміщення. Попередньо слідів ртуті не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Зараз на місці події очікують співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій і медиків. До їх приїзду доступ виборців на дільницю обмежено.

Водночас зазначається, що члени виборчої комісії письмово відмовилися залишати дільницю.

Раніше цю ж виборчу дільницю перевіряли на наявність вибухових пристроїв, після того, як анонім повідомив про замінування чотирьох виборчих дільниць. Небезпечних предметів виявлено не було.

Нагадаємо, вчора, 2 червня, в Одеській області в результаті сутички на виборчій дільниці на виборах в об'єднані територіальні громади постраждали 13 поліцейських. Люди обурилися тим, що правоохоронці мали намір евакуювати виборчу дільницю у зв'язку з анонімним повідомленням про замінування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram