ГоловнаСуспільствоЖиття

У центрі Києва на три дні обмежили рух транспорту

У ці дні відбудуться велоперегони Race Horizon Park, присвячені Дню міста.

У центрі Києва на три дні обмежили рух транспорту
Фото: Макс Левин

У Києві з 1 по 3 червня відбудеться серія традиційних міжнародних змагань з велосипедного спорту Race Horizon Park, присвячених Дню міста. У ці дні буде обмежено рух усіх видів транспорту по маршрутах велогонки.

Про це повідомляють на сайті Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, повідомляють, що гонщики змагатимуться на вулицях Києва, а також околиць столиці.

У зв'язку з проведенням змагань низка вулиць, по яких прокладені траси, будуть перекриті:

1 червня, п'ятниця - гонка Race Horizon Park for Peace. Змагання стартують у Києві біля іподрому (проспект академіка Глушкова, 10), а потім поїдуть на "олімпійське кільце" в смт Чабани, де розташовується фініш.

2 червня, субота - чоловічий старт Horizon Park Race Maidan, жіночий Horizon Park Women Challenge. Обидві гонки пройдуть за таким маршрутом: вул. Хрещатик, Бессарабська площа, бул. Тараса Шевченка, просп. Перемоги, метро Нивки, Майдан Незалежності. Для проведення гонки маршрут буде перекрито з 10:00 до 18:00, на карті позначена дистанція, по якій проїде пелотон.

3 червня, неділя. Жіноча гонка з роздільним стартом відбудеться в Вишгородському районі Київської області (селище Сухолуччя). Чоловіча одноденка Horizon Park Classic традиційно пройде в Солом'янському районі столиці: вул. Миколи Грінченка, вул. Кіровоградська, просп. Валерія Лобановського, вул. Андрія Головка, вул. Солом'янська, вул. Протасів Яр. Маршрут буде перекрито для руху транспорту з 08:30 до 15:00.

Крім того, заплановані обмеження руху для монтажу та демонтажу сцени та спеціальних конструкцiй 2 червня з 07:00 до 18:00 на вул. Хрещатик, 36 (перед будівлею КМДА) і 3 червня з 07:00 до 18:00 - на вул. Миколи Грінченка, 4.

Нагадаємо, раніше центр Києва перекривали для підготовки до фіналу Ліги чемпіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram