ГоловнаСуспільствоВійна

Двох військових поранено за добу на Донбасі

Зафіксовано 28 обстрілів.

Двох військових поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 30 травня, ситуація на Донбасі залишалася складною. Бойові дії тривали на всіх напрямках. У результаті двоє військових отримали поранення, їхньому життю нічого не загрожує.

Російсько-окупаційні війська 28 разів порушили режим припинення вогню, з них 9 разів із застосуванням важкого озброєння - 122-міліметрових артилерійських систем, 120- і 82-міліметрових мінометів, повідомляє прес-центр Об'єднаних сил.

У Луганській області найбільш напруженою була митуація в районі Кримського і Новотошківського. На Донецькому напрямку активні оборонні дії підрозділи Об'єднаних сил вели в районах Зайцевого і Новотроїцького. На Маріупольському напрямку бої велися поблизу Чермалика та Гнутового.

За даними розвідки, втрати противника за минулу добу склали двоє вбитих і четверо поранених.

У ніч на 31 травня інтенсивність бойових дій зменшилася. Тривали бої із застосуванням тільки стрілецької зброї. Станом на 7:00 втрат немає.

Нагадаємо, 29 травня на Донбасі було поранено чотирьох військових. Одного з них сержант Аліна Донникова під щільним вогнем супротивника на своїх плечах винесла з поля бою і надала медичну допомогу. Це сталося біля Авдіївки Донецької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram