ГоловнаСуспільствоПодії

Чоловік потрапив під завал під час ремонту в київській багатоповерхівці

Робітники змогли дістати потерпілого з-під уламків.

Чоловік потрапив під завал під час ремонту в київській багатоповерхівці
Фото: http://dp.dsns.gov.ua

У Голосіївському районі Києва внаслідок обвалу будівельних конструкцій під час перепланування квартири постраждала людина. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Києві.

"Сьогодні, 24 травня, о 07:54 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України в м. Києві надійшло повідомлення про те, що на вул. Михайла Максимовича, 24 у Голосіївському районі столиці в результаті обвалу будівельних конструкцій під завалами опинилася людина", - сказано в повідомленні.

На місці події рятувальниками було встановлено, що на 10-му поверсі 15-поверхової новобудови під час проведення робіт з перепланування однієї з квартир стався обвал міжкімнатної перегородки, під завалами опинився чоловік 1966 року народження.

До приїзду рятувальників робітники, які перебували поруч, самостійно витягли постраждалого з-під завалів.

Рятувальники за допомогою нош винесли чоловіка з будинку і передали його з попереднім діагнозом черепно-мозкової травми та забоєм грудної клітини працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації.

Нагадаємо, у зв'язку з проведенням у Києві фіналу Ліги чемпіонів УЄФА рятувальники ДСНС перейшли на посилений режим роботи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram