ГоловнаСуспільствоПодії

У Маріуполі чоловік вистрілив з гранатомета під дитячою амбулаторією

Постраждалих у результаті події немає.

У Кальміуському районі Маріуполя в середу, 23 травня, місцевий житель вистрілив з ручного протитанкового гранатомета, повідомляє місцевий сайт 0629.

Як розповіли виданню очевидці, постріл стався поблизу дитячої поліклініки на проспекті Металургів. Постраждалих в результаті події немає.

"О 6:10 вибухнув невідомий предмет за адресою Металургів 196. Було чутно звук розбитого скла. Пізніше на місці працювала служба ДержНС", - розповіли місцеві жителі.

У прес-службі поліції повідомили, що затримали психічно нездорового маріупольця, який вистрілив з РПГ в повітря. Пострілом було пошкоджене вікно дитячої амбулаторії.

Чоловік пояснив поліцейським, що знайшов гранатомет в покинутому будинку і вирішив перевірити, як він працює. Він вистрілив в повітря. Коли побачив, що пострілом зачепило вікно, сам звернувся в поліцію.

Поліцейські встановлюють всі обставини події. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю).

Нагадаємо, в Печерському районі Києва в ніч на 13 квітня з ручного протитанкового гранатомета обстріляли будівлю "Київміськбуду".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram