ГоловнаСуспільствоПодії

Двоє дітей-футболістів перебувають у вкрай тяжкому стані після ДТП

У лікарні постійно перебуває консул України.

Двоє дітей-футболістів перебувають у вкрай тяжкому стані після ДТП
Фото: УГАИ УВД Бресткого облисполкома

Зараз у Брестській обласній лікарні перебувають 5 постраждалих у ДТП українських дітей-футболістів, двоє з них у вкрай тяжкому стані. Про це повідомила прес-служба Посольства України в Білорусі, пише УНН.

"П'ятеро дітей зараз перебувають у Брестській обласній - двоє в украй тяжкому стані, ще троє - у стабільно тяжкому стані. Білоруські медики роблять усе можливе для того, щоб їм допомогти", - повідомили в прес-службі.

У посольстві додали, що зі свого боку Україна запропонувала білоруській стороні направити вітчизняний літак з українськими медиками, щоб перевезти дітей і на місці надати підтримку.

"Зараз білоруська сторона відповіла, що це не потрібно - їхні медики зроблять усе можливе, щоб допомогти дітям. Можливо, потім будуть перевезення в Україну. Зараз головне - вивести двох дітей з критичного стану. У лікарні постійно перебуває наш консул для вирішення всіх питань", - резюмували в посольстві.

Нагадаємо, діти з української команди з футболу потрапили в аварію в Кам'янецькому районі в Білорусі, в результаті якої одна дитина загинула і шестеро дітей з тяжкими травмами потрапили до лікарні. Президент Петро Порошенко доручив Міністерству закордонних справ України вжити заходів з надання допомоги постраждалим у ДТП в Білорусі українцям.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram