ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернопільській області 19-річна дівчина через ревнощі вбила ровесницю вилами

Зловмисниця у скоєному зізналася, її затримали.

У Тернопільській області 19-річна дівчина через ревнощі вбила ровесницю вилами
Фото: tp.npu.gov.ua

У Тернопільській області 19-річна місцева мешканка скоїла жорстоке вбивство через ревнощі.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

За попередньою інформацією, повернувшись додому, підозрювана застала свого знайомого з невідомою дівчиною. Вона почала з'ясовувати стосунки, але хлопець розмовляти відмовився і залишив дівчат наодинці.

"Це розлютило жительку райцентру, і вона почала бити непрохану гостю спочатку металевою трубою, потім совковою лопатою і вилами. Усіх ударів завдавала в ділянку голови і тулуба", - повідомили в поліції.

Фото: tp.npu.gov.ua

Фото: tp.npu.gov.ua

Правоохоронців викликала сама підозрювана. Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, виявили труп дівчини на дивані. Рани потерпілої виявилися несумісними з життям. Від отриманих тілесних ушкоджень дівчина померла на місці.

Зловмисниця у скоєному зізналася. Її затримали відповідно до статті 208 КПК. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 ч1. КК - "Умисне вбивство".

Нагадаємо, раніше правоохоронці Харкова розкрили жорстоке вбивство 47-річного чоловіка. Як з'ясувалося, вбити чоловіка вирішила його 38-річна співмешканка, яка для виконання злочину за дві тисячі гривень найняла 19-річного юнака.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram