ГоловнаСуспільствоЖиття

Охороняти порядок під час матчів Ліги чемпіонів будуть щонайменше 5 тис. правоохоронців

"Ми стягуємо додаткові сили, це і поліція, і Нацгвардія".

Охороняти порядок під час матчів Ліги чемпіонів будуть щонайменше 5 тис. правоохоронців
Фото: police.gov.ua

Охороняти порядок у столиці під час проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА будуть щонайменше 5 тис. правоохоронців.

Про це голова київської поліції Андрій Крищенко сказав в інтерв'ю 112.ua.

"Наразі важко сказати про кількість залучених поліцейських, все буде залежати від тих команд, які вийдуть у фінал, від радикалізації їхніх вболівальників. Але думаю, це буде не менш ніж 5 тисяч. Ми стягуємо додаткові сили, це і поліція, і Нацгвардія", - сказав Крищенко.

За його словами, під час проведення футбольних матчів акцент зроблять на запобіганні терактів: "У нас є загрози, і вони реальні, тому ми приділяємо багато уваги антитерористичній діяльності".

Крищенко запевнив, що вболівальників попросять пройти через металодетектори. Крім того, підозрілих людей будуть перевіряти як на підходах до стадіону, так і у фан-зонах.

"Будемо використовувати відеоспостереження. Взагалі, буде залучено дуже багато технічних засобів. Однозначно буде посилена складова і вибухотехнічної, і кінологічної служби в рази. В принципі те ж, що ми робили на Євробачення", - пояснив глава столичної поліції.

Нагадаємо, чоловічий і жіночий фінали Ліги чемпіонів УЄФА відбудуться у Києві з 24 по 27 травня.

Раніше повідомлялося, що в Києві посилять антитерористичні заходи під час фіналу Ліги чемпіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram