ГоловнаСуспільствоЖиття

У Харківській області п'ятеро нелегалів намагалися виїхати в Росію у вантажному поїзді

Правоохоронці заздалегідь отримали інформацію про змову порушників з бригадою потяга.

У Харківській області п'ятеро нелегалів намагалися виїхати в Росію у вантажному поїзді
Фото: dpsu.gov.ua

У Харківській області прикордонники затримали п'ятьох осіб, які намагалися покинути територію України у вагоні вантажного поїзда.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

Зазначають, що правоохоронці заздалегідь отримали інформацію про змову порушників з бригадою поїзда "Куп'янськ-Валуйки" про незаконне переміщення через російсько-український кордон нелегальних мігрантів. Вони прибули на залізничну станцію "Тополя" для виявлення і затримання порушників, однак після огляду поїзда порушників не виявили.

Після подальшої перевірки прикордонники за допомогою службового собаки виявили п'ятьох людей біля села Лиман (за 5 кілометрів від станції «Тополя»). Один з порушників намагався втекти, але прикордонники його затримали.

Фото: dpsu.gov.ua

Як з'ясувалося, троє громадян Азербайджану 1988, 1985, 1965 років народження і один громадянин Узбекистану 1995 року народження в супроводі провідника, 39-річного громадянина України, змовилися з бригадою вантажного поїзда для незаконного перетину держкордону поза пунктом пропуску, оскільки російські правоохоронні служби заборонили їм в'їзд у РФ.

Усіх затриманих передали представникам Національної поліції, їх подальшу долю вирішить суд.

Нагадаємо, раніше в пасажира автобуса сполученням Одеса-Москва прикордонники виявили 10 паспортів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram