ГоловнаСуспільствоЖиття

Основні різновиди електронних цигарок

Основні різновиди електронних цигарок
Фото: sg.news.yahoo.com

Для недосвідченої людини всі, хто перейшов на пару, тобто вейпери, користуються ідентичними пристроями. Однак щойно занурюєшся в тему парування, як розумієш, що тут не все так просто. Існують не тільки десятки варіацій рідин - самих пристроїв для парування дуже багато. І всі вони різні. Тому перед тим, як вейп купити, радимо вивчити ринок пропозицій і проконсультуватися в досвідченого вейпера, з чого вам краще почати. Звісно, слід розуміти, що вибір комплектуючих і витратних рідин - це заняття ще й суто індивідуальне. Тому, зрештою, вибір буде за вами.

Найочевидніший показовий параметр пристрою для вейпу - це габарити. Фахівці виокремлюють шість основних категорій е-сигарет, які вирізняються своїми розмірами.

Суперміні. Навіть не знайомий з англійською мовою, інтуїтивно вловлює, що «суперміні» є найменшою електронною сигаретою. Дійсно, цей пристрій зовні нагадує звичайну тютюнову продукцію, фасовану в пачках, яка, можливо, лише трішки перевищує за розмірами звиклу цигарку. Мінус цього формату - малий заряд акумулятора і ємності для рідини. Підходить для тих, хто парує рідко, час від часу.

Варіанти «міні» і наступний за розміром «пенстайл» вважаються найпоширенішими. Їхні розміри вже трохи більші від звичайної цигарки, ємність акумулятора може сягати 350 мАг, а обсяг резервуара для рідини - 1 мл. Цих ресурсів вистачає тим користувачам, які планують споживати до 18-20 «порцій» пари на день. Варто сказати, що ці пристрої вже не схожі на тютюновий продукт і можуть привертати увагу перехожих. Добре це чи погано - вирішувати вам.

Наступний за розміром варіант - це аналог сигари. Більший акумулятор, більший резервуар для рідини, довжина - до 17 сантиметрів.

Нарешті, найгабаритніший варіант для вейпу - це мод. Моди можуть бути такими великими, що їх втримаєш у роті тільки теоретично. Практично ж парування за допомогою мода передбачає, що більшість часу ви тримаєте пристрій у руці. Навіть у кишеню він може не поміщатися. Зате плюсів у гіганта чимало: найпотужніша батарея і випарювач, велика велика кількість пари, наявність додаткових функцій для регулювання парування.

Насамкінець згадаємо ще один тип гаджетів для вейпу. Це люльки. Як ви вже, мабуть, здогадалися, зовні електронна люлька схожа на звичайну. Як правило, комплектуються потужним акумулятором.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram