ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі один військовий загинув, трьох поранено

Бойовики 45 разів порушили режим припинення вогню.

За добу на Донбасі один військовий загинув, трьох поранено
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 45 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі. У результаті один боєць загинув, ще троє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Фейсбуці.

На Луганському напрямку із забороненої 152-міліметрової артилерії, стрілецької та снайперської зброї противник обстріляв наші укріплення поблизу Зайцевого. Крім того, зі 120-міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по захисниках Троїцького, з мінометів калібру 82 мм і гранатометів - в районі Новоолександрівки, а з великокаліберних кулеметів - біля Луганського.

На Донецькому напрямку зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції ЗСУ в районі Водяного і Гнутового, а з мінометів калібру 82 мм і гранатометів - біля Новотроїцького.

Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали захисників Авдіївки, Шахти Бутівка, Піщевика, Верхньоторецького, Талаківки, Павлополя і Кам'янки, з озброєння БМП стріляли під Водяним і Павлополем, з великокаліберних кулеметів - у районі Опитного і Лебединського, а зі стрілецької зброї - поблизу Широкиного і Невельського.

Також неподалік Гнутового і Лебединського працював ворожий снайпер.

Нагадаємо, близько першої ночі 17 квітня проросійські бойовики обстріляли будинки цивільних у Зайцевому Донецької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram