ГоловнаСуспільствоЖиття

Постраждала в ДТП з 6 загиблими в Харкові отримала 100 тисяч гривень і не має претензій до Зайцевої

Жанна Власенко просить суд стягнути аналогічну суму з водія Volkswagen Touareg.

Постраждала в ДТП з 6 загиблими в Харкові отримала 100 тисяч гривень і не має претензій до Зайцевої
Фото: Facebook/Nikolay Krivolapoff

Потерпіла в резонансному ДТП в центрі Харкова Жанна Власенко отримала компенсацію від учасниці аварії Олени Зайцевої і більше не має до неї претензій, повідомляє місцеве видання NewsRoom.

Суд отримав клопотання, в якому постраждала вказала, що один з обвинувачених виконав позовні вимоги в повному обсязі.

"Олена Зайцева виплатила 100 тисяч гривень і я більш не маю до неї претензій матеріального та морального характеру", - йдеться в документі, надісланому Власенко.

Дівчина, яка на момент аварії на Сумській була вагітною, також просить суд стягнути аналогічну суму з Геннадія Дронова. Адвокат постраждалої вказав, що водій, який скоїв ДТП, зобов'язаний відшкодувати завдані збитки незалежно від визнання ним провини. Суд задовольнив клопотання Жанни Власенко.

Нагадаємо, що аварія на Сумській сталася 18 жовтня минулого року. На думку слідства, на перехресті з провулком Мечникова рушивши на жовтий автомобіль Volkswagen Touareg під управлінням Геннадія Дронова врізався в Lexus RX 200 під керуванням Олени Зайцевої, який намагався проскочити на червоне світло. В результаті "японця" відкинуло на тротуар, де перебувала група пішоходів. П'ятеро людей від отриманих травм загинули на місці, ще шість постраждали. Пізніше в лікарні померла ще одна з пацієнток.

Обидва водії проходять підозрюваними у цій справі. 4 квітня Київський районний суд продовжив запобіжний захід учасникам резонансної ДТП в центрі Харкова Олені Зайцевій та Геннадію Дронову до 1 червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram