ГоловнаСуспільствоПодії

Поліцейський підстрелив колегу на відкритому уроці в школі у Вінницькій області

34-річному лейтенанту поліції куля потрапила в живіт.

Поліцейський підстрелив колегу на відкритому уроці в школі у Вінницькій області
Фото: Макс Левин

У сільській школі в Вінницькій області (село Рубань) капітан поліції поранив лейтенанта на очах у 40 учнів. Це сталося в класі, де правоохоронці розповідали дітям про особливості своєї роботи і показували прийоми самооборони. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

“Один з поліцейських був нападником, а інший показував дітям, як захиститися від ножа. Останній повалив колегу на підлогу і через мить пролунав постріл. Діти сиділи за декілька метрів. Гільза пролетіла за два метри від них. Вчителі та діти відразу і не зрозуміли, що постріл був справжній", - йдеться в матеріалі.

Куля потрапила в живіт 34-річному лейтенанту поліції. Його прооперували. Загрози його життю немає.

Капітана поліції, який вистрілив у колегу, вже відсторонили від служби.

"Постріл зроблено з бойової зброї з необережності через порушення інструкції з безпеки при поводженні зі зброєю, що була при ньому, тому що працівник поліції отримав ці зразки зброї для супроводу в школі", - повідомила Анна Олійник, прес-секретар Нацполіції у Вінницькій області.

Зараз в поліції проводять службову перевірку. Винуватцю загрожує до двох років обмеження волі.

Дітей після побаченого і пережитого не відпустили зі школи - вони змушені були досидіти до кінця уроків, зазначається в сюжеті.

Нагадаємо, раніше в Одеській області поліцейські застосували зброю, щоб не допустити самосуду над підозрюваним у вбивстві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram