ГоловнаСуспільствоПодії

У Лук'янівському СІЗО помер 22-річний засуджений

У чоловіка діагностували синці, забиття і гематоми обличчя, а також відкриту черепно-мозкову травму.

У Лук'янівському СІЗО помер 22-річний засуджений
Фото: Сергей Нужненко

У понеділок, 9 квітня, в реанімації Київської міської клінічної лікарні помер 22-річний засуджений, який відбував покарання в Київському слідчому ізоляторі.

Про це повідомляє "Громадське радіо" з посиланням на представника Мін'юсту.

Зазначають, що 3 квітня жителя Києва засудили за крадіжку. Того ж дня його доставили в Лук'янівський СІЗО.

"Спочатку його помістили до однієї камери, потім він себе почав неадекватно поводити і проявляти буйство – битися головою об предмети, у стіну.

5 квітня його помістили до медичної частини, до спеціалізованої камери, де через ці поранення, які він отримав у попередній камері, йому стало ставати гірше і його госпіталізовано до клінічної лікарні", - розповів прес-секретар.

Засуджений помер 9 квітня о 12:40 у відділенні реанімації Київської міської клінічної лікарні. За попередніми даними, у чоловіка діагностували синці, забиті місця і гематоми обличчя, а також відкриту черепно-мозкову травму.

Представник заступник міністра юстиції Юрій Маслак зазначив, що лікарі не виявили слідів насильницької смерті. Остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза.

Нагадаємо, 23 березня в камері Миколаївського СІЗО був знайдений мертвим 37-річний Дмитро Леонов - фігурант справи Михайла Тітова (він же Мультик).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram