ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 64 рази обстріляли сили АТО на Донбасі

Четверо військовослужбовців отримали поранення, один - бойову травму.

Бойовики 64 рази обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 64 рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі, в тому числі з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуці.

На Донецькому напрямку під вогонь із заборонених 120-міліметрових мінометів потрапили укріплення ЗСУ поблизу Бердянського, Лебединського, Широкиного, Водяного, Пісків, Кам'янки, Авдіївки і Шахти Бутівка. Також поблизу Водяного, Пісків і Кам'янки бойовики вели вогонь з танків, а в районі Пісків, Талаківки, Лебединського і Шахти Бутівка - з мінометів калібру 82 мм. Гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю окупанти застосували в районі Лебединського, Авдіївки, Старогнатівки, Талаківки, Мар'їнки, Кам'янки, Гнутового, Красногорівки, Водяного, Шахти Бутівка, Опитного, Новотроїцького та Павлополя, озброєння БМП - біля Пісків, Гнутового і Красногорівки, а поблизу Широкиного - протитанковий ракетний комплекс.

На Луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали укріплення сил АТО поблизу Новоолександрівки, а озброєння БМП застосовували в районі Луганського.

"У результаті ворожого вогню четверо українських воїнів отримали поранення і один військовослужбовець - бойову травму. Постраждалі оперативно доставлені в лікувальні установи, їм надана необхідна медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, тристороння контактна група з урегулювання ситуації на Донбасі домовилася про повне припинення вогню на лінії розмежування в зоні бойових дій на період великодніх свят, починаючи з 30 березня. Воно тривало 10 хвилин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram