ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 16 разів порушили "великоднє" перемир'я у п'ятницю

Двоє військовослужбовців ЗСУ отримали поранення.

Бойовики 16 разів порушили "великоднє" перемир'я у п'ятницю

З початку доби бойовики 16 разів порушили "великоднє" перемир'я, зокрема із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Фейсбуці.

На Луганському напрямку із заборонених 120-мм мінометів, а також стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції ЗСУ поблизу н.п. Валуйське. Крім того, з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів обстрілювали захисників Троїцького. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї також обстріляли захисників Луганського.

На Донецькому напрямку з гранатометів і стрілецької зброї відкривали вогонь по українських позиціях в районі Авдіївки і Водяного, а з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - неподалік Мар'їнки. Також зі стрілецької зброї обстріляли захисників Красногорівки, Лебединського і двічі Павлополя, а снайперський вогонь терористи вели поблизу Широкиного.

В результаті обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Постраждалих оперативно доставили в медустанови.

Нагадаємо, оголошене з 30 березня "великоднє" перемир'я тривало лише 10 хвилин. У період з 30 березня по 2 квітня 2018 року з боку бойовиків зафіксовано 101 обстріл, з них 93 - прицільні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram