ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі "партизани" побили бойовиків і відібрали у них зброю

"На окупованих територіях продовжує наростати невдоволення присутністю російсько-окупаційних військ".

На Донбасі "партизани" побили бойовиків і відібрали у них зброю
Архив
Фото: Надано Олександром Ганущиним

На окупованій частині Донбасу дається взнаки партизанський рух, про що свідчать випадки проявів агресивних дій місцевого населення проти окупантів.

Про це повідомляє прес-центр Штабу антитерористичної операції у Фейсбуці.

"На окупованих територіях Донецької та Луганської областей продовжує наростати невдоволення присутністю російсько-окупаційних військ... Факти вказують на те, що набирає обертів партизанський рух, мета якого - якомога більше ускладнити життя окупантів", - йдеться в повідомленні.

За інформацією розвідки штабу АТО в неділю, 1 квітня в населеному пункті Гольмовський група невідомих напала на двох бойовиків. Їм були завдані тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Крім того, "партизани" заволоділи табельною зброєю окупантів і зникли в невідомому напрямку.

"Незважаючи на оголошений окупантами план перехоплення, гарячим слідом нападників затримати не вдалося. Їх пошуки тривають досі. Через інцидент у місцях дислокації бойовиків посилено заходи охорони та оборони", - попереджають у штабі.

Нагадаємо, у вересні минулого року український майстер спорту з поліатлону Віктор Степаненко в підконтрольній "ЛНР" Кадієвці (колишній Стаханов) розгорнув прапор України і порвав грамоту "ЛНР", яку йому вручили під час змагань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram