ГоловнаСуспільствоПодії

11 чоловіків відкрили стрілянину в нічному клубі Івано-Франківська

Двоє відвідувачів закладу в лікарні з пораненнями ніг.

У ніч з 31 березня на 1 квітня в Івано-Франківську 11 чоловіків відкрили стрілянину. Про це повідомляє Патрульна поліція Івано-Франківської області.

"Близько третьої години ночі на лінію 102 надійшло повідомлення про стрілянину біля нічного клубу на вулиці Івасюка. На місце негайно прибули кілька екіпажів патрульної поліції. Очевидці повідомили, що невідомі стріляли по людях на сходах і в самому приміщенні нічного клубу. В цей час поліцейські побачили, як кілька чоловіків сідають в автомобіль Nissan і стріляють, намагаючись втекти", - йдеться в повідомленні.

Патрульні оперативно затримали чотирьох чоловіків поруч з автомобілем, а одного - в кущах через дорогу. Ще одного зловмисника впіймали у дворі позаду нічного клубу.

В результаті стрілянини двоє відвідувачів нічного клубу поранені в ноги, їх доставили в лікарню.

У цей час інші екіпажі вже були орієнтовані на виявлення автомобілів Volkswagen Caddy і Toyota Land Cruiser Prado, на яких зникли причетні до стрілянини. Через кілька хвилин автомобілі заблокували на вулиці Незалежності, а п'ятьох чоловіків - затримали.

Всього затримали 11 чоловіків причетних до стрілянини. У трьох автомобілях зловмисників виявили автоматичну і травматичну зброю. Всі 11 затриманих - не місцеві, жителі Київської, Харківської та Луганської областей.

Чоловіків перевірили на стан сп'яніння та доставили до міського відділу поліції. Триває перевірка, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram