ГоловнаСуспільствоЖиття

Чи варто проживати під Києвом?

Чи варто проживати під Києвом?
Фото: gkh.com.ua

Ріелтори і покупці в усій Україні роками ламають голову над, напевно, одвічним питанням: де ж краще жити: в столиці чи за її межами. У кожного з варіантів безліч своїх переваг, тому вони обидва і користуються високою популярністю. Однак квартири в Києві і житло передмістя мають суттєві відмінності, які і стають вирішальними в питанні придбання нерухомості.

Квартири у новобудовах столиці відрізняються сучасністю, зручним плануванням, якісними матеріалами будівництва, інноваційним підходом. У Києві часто можна знайти апартаменти преміум-класу та елітне житло. Єдине, що може зупинити покупця перед покупкою, - це висока ціна квартир. І ось тоді приходить час звернути увагу на житлові комплекси передмістя.

Київська область - справжній рай для забудовників. Наприклад, сучасні квартири в ЖК Агам дуже популярні. Вартість землі дешевша, ніж у столиці, при цьому побудувавши якісний ЖК, можна гарантовано чекати на зацікавлених потенційних покупців. Тому українські будівельні компанії звертають увагу на такі населені пункти:

  • Буча;
  • Ірпінь;
  • Крюківщина;
  • Вишневе.

Саме у цій місцевості можна спостерігати активний розвиток будівництва. Тут щороку виростають нові житлові комплекси, які також облагороджують територію міста, створюючи зупинки транспорту, відбудовуючи парки, зводячи медичні центри та інші необхідні для проживання пункти інфраструктури. Таким чином, поява ЖК у передмісті - це величезний внесок у його розвиток.

Житловий комплекс «Агам»

У селі Крюківщина в красивій місцевості розташувався комфортабельний сучасний ЖК із затишними квартирами. Перший будинок забудовник планує здати в експлуатацію зовсім скоро - у другому кварталі 2018 року. Будинок має три секції, а також простір, виділений під комерційну нерухомість. На території розташований дитячий майданчик і паркінг, зона відпочинку, доріжки для їзди на велосипеді, тенісний корт, вимощені доріжки для прогулянок.

Квартири від ЖК Агам пропонуються таких типів:

  • однокімнатні;
  • двокімнатні.

Пропозиція комфортабельного житла в новобудові «Агам» відрізняється привабливою вартістю. Вдале розташування, хороші планування і помірна цінова політика роблять житловий комплекс привабливим варіантом для придбання і подальшого проживання. Зверніть свою увагу на новобудови Крюківщини і окремо - на ЖК «Агам», якщо ви перебуваєте в пошуку відмінної квартири за розумну ціну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram