ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Києва вилучила наркотиків майже на мільйон гривень

"Товар" збували шляхом так званих закладок.

Поліція Києва вилучила за місцем проживання учасників злочинної групи в Дніпровському районі більш як 500 грамів метадону, марихуану та амфетамін. Вилучені наркотики оцінюються майже в мільйон гривень.

Оперативники отримали інформацію, що на території Києва три людини збувають наркотики шляхом так званих закладок, і почали кримінальне провадження.

"Під час проведення трьох санкціонованих обшуків за місцем проживання співучасників злочину оперативники виявили понад кілограм розфасованого метадону, амфетамін і коноплю. Вартість наркотиків становить близько мільйона гривень", - наводяться на сайті столичної поліції слова її начальника Андрія Крищенка.

З'ясувалося, що збут наркотиків організувала 32-річна місцева жителька, яка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Двоє співучасників злочину - 29-річна жінка і 32-річний чоловік - влаштовували "закладки".

Зловмисників затримали, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, вчора в Києві оперуповноважений Нацполіції, що "кришував" наркодилерів, розбив кілька машин під час затримання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram