ГоловнаСуспільствоЖиття

Уберегти життя водієві мотоцикла

Поганяти вулицями рідного міста або заміськими трасами - це улюблена справа мотоциклістів. Жага швидкої їзди - у них у крові. Швидкісні перегони стають потребою в житті. Але міські дороги абсолютно не підходять для таких змагань. Тому власники залізних коней виїжджають за межі мегаполісів, інших населених пунктів, щоб розігнати до межі свій транспорт. Не завжди можна безпечно ганяти. Нічний період - найнебезпечніший для життя гонщиків. По-перше, вулиці слабо освітлені. По-друге, уважність за кермом водіїв значно знижується. Ця особливість залежить від фізіології людини. Швидкість людської реакції спадає наприкінці дня. Як же вберегти життя байкера на трасі?

Кольорові світляні смужки для мотоциклів

Як уберегти своє життя за кермом мотоцикла? Цим питанням часто переймаються мотогонщики, оскільки потреба в безпеці - це інстинкт. У мережі інтернет продають багато цікавих речей. А смужки на колеса для мотоциклів є ще й корисними.

Сяючі стрічки ліплять на ободи коліс. Їх властивість відбивати світло вночі - корисна функція. Бути помітним добре і для безпечної їзди, і для стилю. Кольорові ободи - це ще й рестайлінг.

Такі корисні атрибути коштують недорого, але швидко зношуються, адже колеса зазнають жорстких випробувань. На них осідає багато бруду і пилу, а світловідбивні елементи повинні бути чистими. Такі стрічки вигідно замовляти з Китаю. Їх пропонують безліч майданчиків, до того ж асортимент кольорів величезний, і вони розраховані на різні розміри коліс.

Незважаючи на низьку вартість товарів на великих маркетплейсах Піднебесної, доведеться все ж довго чекати на отримання. Зате, безумовно, доставка товарів з Китаю від Meest China - чарівна паличка для покупців. Якість послуг від компанії Meest China тримається на високому рівні весь час існування організації. І хоча вона стартувала з 2014 року, але міцно утвердилася на позиції надійного перевізника.

Швидка робота Meest China - це їх успіх

З Китаю товар і так йде досить довго, навіть по авіа. Коли перевізник недобросовісний, час очікування збільшується в рази. Це клієнту завдає значних незручностей. А тим паче, якщо в посилці є предмет, який заплановано вчасно вручити як подарунок. Адже презент цінний, якщо він вручається вчасно.

Умови доставки від Meest China вигідні для замовників. Серед переваг - можливість консолідації товарів. Це означає, що перед формуванням посилок на складі очікують останньої позиції із замовлення. Тож клієнт заощаджує, тому що тариф залежить тільки від ваги, а не від категорії товарів у посилці. Також є можливість зажадати фотозвіт про товар, перевірку робочого стану і підтвердження кольору. Багато перевізників відмовляються це робити, але в Meest China перевіряють і підтверджують відповідність характеристик згідно з документами. Приємних покупок на великих китайських майданчиках!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram